علی مصفا بازیگر فیلم سینمایی «درساژ» به کارگردانی پویا بادکوبه و تهیهکنندگی روح الله و سمیرا برادری شد.
به گزارش تیتر هنر پیش تولید این فیلم که اولین کار بلند سینمایی بادکوبه است، مدتی است آغاز شده و همچنین مراحل انتخاب دیگر بازیگران «درساژ» ادامه دارد.
تا کنون حضور اشکان اشکانی مدیر فیلمبرداری، کیوان مقدم طراح صحنه، وحید مقدسی مدیر صدابرداری، مهدی پور موسی مجری طرح و مهدی بدرلو مدیر تولید «درساژ» قطعی شده است.
همچنین گروه سازنده «درساژ» برای انتخاب شخصیتهای نوجوان فیلم که از کاراکترهای اصلی هستند تصمیم دارد، چهرههای جدیدی را انتخاب کنند و پیش از این فراخوانی را در این ارتباط منتشر کردهاند.
علاقمندان دختر و پسر در رنج سنی 16 تا 18 سال می توانند با ارائه یک ویدئو 2 دقیقهای از معرفی خود، شرایط زندگی و علاقههایشان و ارسال آن به شماره 09028485414 در تلگرام تا پایان تیر ماه در این فراخوان شرکت کنند.
«درساژ» که فیلمنامه آن توسط حامد رجبی به نگارش در آمده، داستان زندگی دختری 16ساله است که در دوراهی ایستاده است. با برنامهریزیهای انجام شده این فیلم اواسط تابستان امسال کلید میخورد.
انتهای پیام









