رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره آرمگاه سهراب نیز گفت: با توجه به اینکه مزار سهراب در صحن آستان امامزاده سلطان علی است چندین سال پیش تصمیم داشتیم تا مانند مزار نیما، سهراب را هم جابجا کنیم اما نشد، در حال حاضر مجموعهای در مشهد اردهال است با عنوان خورشید اردهال و ساخت یادمانی خارج محیط امامزاده در دستور کار این مجموعه قرار دارد.
به گزارس هفت هنر، مصطفی جوادی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چرا با وجود اینکه شهر کاشان محل تولد سهراب سپهری است و 36 سال از مرگ این شاعر جهانی میگذرد؛ اما هیچ تندیس یا سردیسی از این شاعر و نقاش ایرانی در محل زادگاهش دیده نمیشود گفت: کاشان در طی چند سال اخیر با موضوع ساخت تندیس و سردیس آشتی کرده و برای اولین بار سال گذشته در یک سمپوزیوم سردیس چندتن از سرداران شهید ساخته و نصب شد.
او ادامه داد: یکی از دیگر برنامههای شهر کاشان ساخت تندیس و سردیس مشاهیر شهر کاشان است که یکی از آنها سهراب سپهری است. ما در حال پیگیری هستیم و امیدواریم در برنامه امسالی که شورای شهرداری در دستور کار دارد؛ برای این موضوع اقدام شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در کاشان خیابان و گالریهایی داریم که به نام سهراب نامگذاری شده، گفت: با تغییر نگرشی که در شهر نسبت به تندیس و سردیس ایجاد شده؛ امیدواریم بتوانیم تا پایان سال شاهد ساخت این سردیسها باشیم.
جوادیمقدم درباره آرمگاه سهراب نیز گفت: با توجه به اینکه مزار سهراب درصحن آستان امامزاده سلطان علی است چندین سال پیش تصمیم داشتیم تا مانند مزار نیما، سهراب را هم جابجا کنیم اما نشد. در حال حاضر مجموعهای در مشهد اردهال است با عنوان خورشید اردهال و ساخت یادمانی خارج از محیط امامزاده در دستور کار این مجموعه قرار دارد. امیدواریم با پیگیریهای دفتر وزارت ارشاد کاشان و دوستداران سهراب این اتفاق به وقوع بپیوندد.
او با بیان اینکه فضای فرهنگی مثبتی در حال شکلگیری است، گفت: به دلیل فضای مذهبی شهر کاشان سالیان پیش شاهد مخالفتهایی با ساخت تندیس و سردیس بودیم اما در دهه اخیر این مسئله بهبود یافته کمااینکه در دانشگاه کاشان سردیس و تندیس مشاهیری مانند بابا افضل کاشانی، علامه قطب رواندی وجود دارد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: شهرداری کاشان سال گذشته سردیسهایی از شهدا را ساخته و برنامه دوم آن امسال ساخت تندیسها و سردیسهایی از مشاهیر بوده است.