محمد رحمانیان نمایش «اولد سانگر:عشق روزهای کرونا» را به روی صحنه می‌برد

محمد رحمانیان نمایش”اولد سانگر:عشق روزهای کرونا”را از 14 اردیبهشت در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می برد.

به گزارش تیتر هنر، محمد رحمانیان کارگردان تئاتر تصمیم دارد نمایش تازه خود به اسم ” الد سانگر:عشق روزهای کرونا”را با تهیه کنندگی علی اوجی از 14 اردیبهشت سال جاری در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه ببرد.

قصه «عشق روزهای کرونا» که نام آن برگرفته شده از رمان گابریل گارسیا مارکز است، در هفت اپیزود با توجه به حال و هوای تهران در روزهای کرونایی نوشته شده است.

احترام برومند، مهتاب نصیرپور، مهدی ساکی، میترا حجار، اندیشه فولادوند، نرگس محمدی، علی اوجی، شکیب شجره، سعید توکلی، نوشین اعتماد، کسری کندری، راحیل زمانی، الناز ابراهیمی در این نمایش به ایفای نقش می پردازند و رضا یزدانی خواننده این اجرا است.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از:ترانه سرا: حسن علیشیری،پیانیست و تنظیم کننده: سردار سرمست،طراح هنری: پردیس رافعی،طراح چهره پردازی: محسن دارسنج،با همکاری: پدیده جمالها، علیرضا فولادشکن، محمود زهره وند، سام بهشتی، سحر خطیبی، صادق پیاده کوهسار.

پیش خرید اینترنتی بلیت های این نمایش از صبح امروز 24 فروردین ماه در سایت ایران کنسرت آغاز شده است و علاقه‌مندان می توانند علاوه بر مراجعه به سایت، به صورت حضوری هم بلیت های این نمایش را از گیشه پردیس تئاتر شهرزاد خریداری کنند.

  1. casino en ligne France
    ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

    Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared
    to be on the net the simplest thing to be aware of.
    I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do
    not know about. You managed to hit the nail upon the top as
    well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal.
    Will likely be back to get more. Thanks