در روزهایی که وزیر ارشاد درگیر برگزاری کنسرت در شهرهای دیگر کشور است، رهبران ارکسترها در پایتخت پشت سر هم استعفا میکنند.
سپردن دو ارکستر اصلی کشور به بنیاد رودکی اشتباه بزرگی بود که با شروع به کار دولت رخ داد و هنوز حواشیاش دامان این دو مجموعه بزرگ را گرفته است. علی رهبری در متن استعفایش به سوءمدیریت و در نتیجه بینظمی و بیبندوباریهای فراوان اداری بنیاد رودکی اشاره کرد و نوشت: «چطور میشود در کنار این افراد واقعاً بیربط به موسیقی کلاسیک و ارکستر سمفونیک، کارهای جهانی انجام داد. این افراد در شش ماه گذشته با بیسوادی و ندانمکاری و تصمیمات غیرحرفهای تماماً غلط و با سلب آرامش مدام، فعالیت را برای ارکستر سمفونیک غیرممکن ساختند.»
با اینکه پس از استعفای رهبری مدیریت بنیاد فارابی عوض شد ولی در اصل هیچ تغییری در روند نابسامان این بنیاد به وجود نیامد و فخرالدینی هم دقیقاً به همین دلایل استعفا کرد. فخرالدینی هم گفت: هنوز عضو ارکستر موسیقی ملی ما پول نتنویسی خود را دریافت نکرده اما آقایان میروند و از کشورهای دیگر مهمان خارجی میآورند و برای آنها هزینههای هنگفتی میکنند. در تمام اتفاقات پیش آمده برای ارکستر ملی و بنیاد رودکی نام علی مرادخانی معاون هنری وزیر ارشاد بیشتر از هر کسی به چشم میخورد. اقدامات غیر مؤثر و غیرتخصصی علی مرادخانی روزهای تاریکی را برای بنیاد رودکی رقم زده است. وزیر ارشاد در طول چند سال گذشته هیچ موضع محکم و درستی در قبال وضعیت نابسامان بنیاد رودکی و ارکستر ملی و تهران نگرفته است. به نظر میرسد انفعال آقای وزیر آنچنان فضا را برای افراد غیرمتخصص باز کرده که استادهای موسیقی کشور رفتن را به ماندن ترجیح دادهاند.