ماجرای ایست قلبی پژمان بازغی از زبان خودش: روزی دو پاکت سیگار می‌کشیدم!/ گفتنی های آزاده زارعی از عشقش به بازیگری

پژمان بازغی، شبانگاه جمعه 12 شهریور با حضور در برنامه «دورهمی» از ماجرای ایست قلبی خود، ترک سیگار و عشق و ازدواج گفت.

 به گزارش هفت هنر، پژمان بازغی که سابقه همکاری با مهران مدیری را در سریال «مرد هزار چهره» دارد، دیشب مقابل او نشست و به پرسش‌هایش پاسخ داد.

او در این برنامه با اشاره به بازی در نقش پلیس در کارهای مختلف، گفت: «همیشه دوست داشتم روزی پلیس شوم و برای همین نیز بیشتر این نقش را بازی کرده‌ام. همچنین پدر من نیز فردی نظامی بود و شاید همین در عشق پلیس شدن من تأثیرگذار بوده است.»

این بازیگر با بیان اینکه فیلم «دوئل» را در دهه اول ورودش به بازیگری ایفا کرده، در خصوص کسب افتخارات در این فیلم و اعتماد کارگردان بیان کرد: من این فیلم را در دهه اول ورود به حرفه بازیگری‌ام شروع کردم و از همان ابتدا به خاطر علاقه‌ام به نقش‌های نظامی، شخصیت یک افسر کشتی ران را ایفا کردم. من یک جوان 25 ساله بودم که فیلم سینمایی «دوئل» را در دو سن متفاوت و با تمام تلاشم، با جان و دل کار کردم.
وی با اشاره به نگرفتن سیمرغ برای بازی در فیلم «دوئل» و دخالت سلیقه داوران برای انتخاب برگزیده‌ها گفت: به هر حال داوری جشنواره فجر یک نوع سلیقه است. شاید داور آن دوره از جشنواره و آن روز سلیقه دیگری داشت. اما مهم این است که مردم آن اثر را دوست داشتند. فیلم «دوئل» از مهمترین آثار دفاع مقدس است و در دهه‌ای ساخته شد که هر کدام از مردم که سرگرم جنگ بودند با آن خاطره داشتند.

در ادامه، بازغی از اتفاقات شبکه های اجتماعی بسیار انتقاد کرد که چرا برخی از کاربران به فحاشی نسبت به بازیگران می پردازند که در ادامه مهران مدیری پیشنهاد داد همه سه روز اینستاگرام و شبکه های اجتماعی را کنار بگذارند تا ببینند چه اتفاقی می افتد.

این بازیگر که 42 سال سن دارد و سال 86 ازدواج کرده است، در واکنش به یک پرسش مهران مدیری در همین ارتباط، پاسخ داد: «ازدواج من هم منطقی بود و هم عاشقانه، زیرا هر کسی که بخواهد با یک بازیگر ازدواج کند باید از تمامی مشکلات این کار مطلع باشد و از آن جایی که مستانه مهاجر، همسرم نیز در این عرصه فعالیت می‎کند و از نزدیک دشواری‎های کار ما را می‎داند، ازدواج‎مان منطقی‎تر بود.»

بازغی ادامه داد: «ازدواج من هم منطقی بود و هم عاشقانه، زیرا هر کسی که بخواهد با یک بازیگر ازدواج کند باید از تمامی مشکلات این کار مطلع باشد و از آن جایی که مستانه مهاجر همسرم نیز در این عرصه فعالیت می‎کند و از نزدیک دشواری‎های کار ما را می‎داند، ازدواج‎مان منطقی‎تر بود.»

او به ماجرای بستری شدن خود در سال گذشته هم اشاره کرد و افزود: «سال گذشته در ماه رمضان مشغول بازی در فیلمی بودم که در بیمارستان ضبط می‎شد؛ از آن‌جایی که آسانسورهای این بیمارستان همیشه شلوغ بود، چند باری از پله‎ها بالا و پایین رفتم. پس از اتمام کارم نیز به باشگاه رفتم و کمی ورزش کردم و پس از آن نیز برای بازی فوتبال در جام رمضان به ورزشگاه رفتم. در آن زمان من روزی دو پاکت سیگار می‎کشیدم و گمان می‎کردم ورزش کردن ضرر آن را جبران می‎کند، در حالی که فعالیت زیاد من تنها باعث می‎شد غلظت خونم افزایش یابد. در حین بازی بودم که به ناگاه بیهوش شدم. در حقیقت ۲۰ ثانیه ایست قلبی کردم و پس از هشت دقیقه، قلبم دوباره شروع به فعالیت کرد. پس از این اتفاق بود که سیگار کشیدن را ترک کردم.»

بازغی در ادامه با بیان اینکه سینمای ما هم مافیا دارد، عنوان کرد: سینما در همه جای جهان پر هزینه ترین شغل است و در هیچ جای دنیا نمی بینید که فرد و یا نهادی چنان سرمایه گذاری را انجام دهند، سینما با هنر، صنعت و رسانه متولد می‌شود، و هیچ گاه نمی‌توانیم این سه مولفه را از هم جدا کنیم. خدا را شکر هم در این سال‌های اخیر با ساخت فیلم‌ها و فروش آن، این سه عنصر بهم بیشتر نزدیک شده است و اتفاقات بهتری در راه است.

وی افزود: نه تنها در سینما، بلکه در همه نهادها و سازمان‌های دنیا مافیا وجود دارد و هر کسی با گروه کاری خودش مجموعه و یا فیلمش را پیش می‌برد.

در پایان این گفتگو، پژمان بازغی عزت الله انتظامی را آقای بازیگر و لذت سینمای ایران خطاب کرد و پیراهن ورزشی که سر بازی فوتبال دچار شوک قلبی شد را به موزه «دورهمی» اهدا کرد.

لقب سیندرلا را از «آوای باران» دارم
مدیری در این برنامه از ادعا و دستورات ریز و درشت ستاره‌های بازیگری در سر صحنه گفت و در ادامه میزبان آزاده زارعی شد.

زارعی بعد از احوالپرسی با تماشاگران از لقب سیندرلا برای خودش گفت: من در سریال «آوای باران»، نقش باران ملقب به سیندرلا را بازی می‌کردم، که این اسم روی من ماندگار شد.

وی در ادامه از علاقه‌اش به رشته بازیگری و ورود به دوره‌های کارگردانی بیان کرد: از بچگی دغدغه‌ام بازیگری بود، اما چون اصرار داشتم که تهران قبول شوم کارگردانی خواندم و در دوره دانشجویی 12 تا فیلم کوتاه ساخته‌ام.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «آوای باران» ادامه داد: اهل اصفهانم و قلم زنی را کنار پدرم در میدان نقش جهان یاد گرفتم.

زارعی از تکراری بودن پیشنهادها برای بازی اظهار داشت: همچنان نقش‌هایم را با وسواس قبول می‌کنم و هنوز هم کسانی که برای بازی به من زنگ می‌زنند در قالب شخصیت باران است و نقشی تکراری دارد. من دوست دارم نقش‌هایی متفاوت به من پیشنهاد شود و احساس می‌کنم که تئاتر این کمک را به من می‌کند.

وی عنوان کرد: خودم را قبول دارم، اما هنوز اول راه هستم و باید بیشتر از گذشته به روز باشم و مطالعه کنم. من خیلی زیاد در کارم صبور هستم و از 15 سالگی پشت صحنه کار کردم اما در زندگی شخصی‌ام اصلا صبر ندارم.

بازیگر فیلم «آمین خواهیم گفت» با بیان اینکه هر کسی گروه خودش را دارد و بسیاری از بازیگران جوان و پیشکسوت ما با درد افسردگی در خانه بیکار هستند از عصبانیت این روزهایش گفت.

زارعی در پایان با بیان اینکه حضورش در این حرفه یک عشق یک طرفه است که او به بازیگری دارد، یکی از تابلوی‌های قلم کاری شده توسط خودش را به موزه «دورهمی» اهدا کرد.

پیشکسوتان عرصه بازیگری از بیکاری رنج می‌برند 
مجری برنامه تلویزیونی «دورهمی» پس از گفتگو با مهمانان در خصوص استقبال مردم از سینماهای کشور در روز ملی سینما اشاره کرد و از گلایه‌های گروه کارگردانی، بازیگری و تهیه کننده بعد از به فروش نرسیدن فیلم و مصاحبه‌های بعد از اکران گفت.

مدیری در پایان خاطر نشان کرد: من در این یک ماه اخیر، تماس‌های زیادی از سمت سینماگران و سازمان های سینمایی داشتم که به شدت از اوضاع بیکاری و مشکل بیماری پیشکسوتان و خرج زندگی کسانی که سالها برای سینمای ایران زحمت کشیدند، گله مند بودند. بالغ بر بالای 30 تماس برای کمک رسانی به این افراد داشتم. متاسفانه بازیگران بسیاری بیکار هستند و دچار افسردگی شده‌اند. گفتم تا شاید بشود از اینجا کاری کرد.