گسترش تکنولوژی و فضای مجازی در کشور با تمام فواید و مزایایی که برای مردم به ارمغان آورده است اما با سوءاستفاده برخی تبهکاران و بزهکاران می‌تواند برای قشر جوان کشور آفت نیز به حساب آید.

قمارخانه‌های مجازی پول‌های واقعی را می‌بلعند

گسترش تکنولوژی و فضای مجازی در کشور با تمام فواید و مزایایی که برای مردم به ارمغان آورده است اما با سوءاستفاده برخی تبهکاران و بزهکاران می‌تواند برای قشر جوان کشور آفت نیز به حساب آید. برخی از خلافکاران با استفاده از بستر فضای مجازی خصوصا تلگرام که بیشترین طرفدار را در کشور دارد توانسته‌اند کانال‌ها و سایت‌های قماری را ایجاد کرده و جوانان زیادی را مجذوب خود کنند. جالب اینجاست که بسیاری از این سایت‌ها حتی به جوانان آموزش نیز می‌دهند و برخی از جوانان که در ذهنشان آروزهای پولدار شدن یک شبه را می‌پرورانند فریب‌خورده و مبالغ هنگفتی را از دست می‌دهند.
چندی پیش پلیس در فضای مجازی در یک حرکت فراگیر بسیاری از سایت‌هایی که شرط‌بندی‌های در فضای اینترنت انجام می‌دادند را فیلتر کرد و برخی از مدیران این سایت‌ها را نیز بازداشت کرد. اگرچه به نظر می‌رسید پس از آن فعالیت بسیاری از این سایت‌ها محدود شده است اما آمارها نشان می‌دهد در حال حاضر نیز سایت‌های قمار و شرط‌بندی به صورت چراغ خاموش در حال بازگشت به فضای مجازی هستند و برخی از این سایت‌ها توانسته‌اند بسیاری از جوانان را فریب دهند و پول‌های هنگفتی از این طریق به جیب زنند.
ساختارهای نامناسب اجتماعی در فضای مجازی باعث شده است که هیچ‌گونه نظارتی در این فضا وجود نداشته باشد و بسیاری از تبهکاران و خلافکاران از طریق فضای مجازی به مقاصد نامشروع خود دست یابند. اگرچه پلیس در بسیاری از موارد برخوردهای قاطع انجام داده است اما به نظر می‌رسد برای برخورد با قمارخانه‌های اینترنتی شدت عمل بیشتری لازم است.
سال گذشته بود که پلیس فتا اعلام کرد بیش از 3 هزار و 300 کانال قمار در فضای مجازی شناسایی شده‌اند و تمامی این کانال‌ها مسدود شده است اما به نظر می‌رسد تعداد زیادی از کانال‌ها و سایت‌های جدید دوباره شروع به کار کرده‌اند. کافی است که در سایت های جستجو گر کمی کاوش کنید به اسامی بسیاری از قمارخانه‌های مجازی برخورد می کنید که پول‌های واقعی را از مردم می گیرند. به نظر می‌رسد که برخی بانک‌ها و درگاه‌های اینترنتی نیز با در اختیار قراردادن مسیر بانکی راه را برای این گونه سایت‌ها هموارتر کرده‌اند.
برکسی در جامعه ایران پوشیده نیست که قمار عملی غیراخلاقی و غیرشرعی است که می‌تواند جامعه را به اضمحلال بکشاند و صدمات جبران‌پذیری بر اقتصاد خانواده‌ها وارد کند و اغلب مردم ایران دوست دارند که دولت در برخورد با این گونه مفاسد شدت‌ عمل بیشتری از خود نشان دهند.

گسترش تکنولوژی و فضای مجازی در کشور با تمام فواید و مزایایی که برای مردم به ارمغان آورده است اما با سوءاستفاده برخی تبهکاران و بزهکاران می‌تواند برای قشر جوان کشور آفت نیز به حساب آید.