حافظ ناظری در جریان اجرای کنسرت «ناگفته» در برج میلاد تهران از تهیه فیلمی از این اجراها خبر داد.

فیلمی از کنسرت «ناگفته» ناظری ها تهیه می‌شود

حافظ ناظری در جریان اجرای کنسرت «ناگفته» در برج میلاد تهران از تهیه فیلمی از این اجراها خبر داد.

به گزارش هفت هنر، فرزند شهرام ناظری که همراه پدرش در حال اجرای دوباره کنسرت «ناگفته» در تهران است، شامگاه گذشته (۲۰ مردادماه) در فضای باز برج میلاد به صحنه رفت.

این خواننده در جریان این اجرا اعلام کرد، با اتفاق‌هایی که با کنسرت «ناگفته» افتاده، ما درحال به‌وجود آوردن یک فیلم جهانی از این کنسرت‌ها هستیم. البته بدون حضور شما، این کنسرت ها به این شکل درنمی‌آمد و تمدید نمی‌شد. ما دوست داریم، شما هم در این فیلم حضور داشته باشید.

او ادامه داد: همه کسانی که امشب و شب‌ها آینده در اینجا هستند، اگر فیلم، عکس یا لحظه خاطره‌انگیزی از این کنسرت‌ها ثبت کرده‌اند، می‌توانند به آدرس‌هایی که اعلام می‌کنیم برای ما بفرستند. ما این‌ها را بررسی می‌کنیم و دوست داریم آن‌ها را در فیلم بگذاریم تا یاد و خاطره‌ای از حضور شما برای آینده باشد.

وی اضافه کرد که جزییات تهیه این فیلم در آینده نزدیک اعلام می‌شود.

~.~.~.~.~.~.~.~.~

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد گفت: قرار است بین مراکز تخصصی دانشگاهی موسیقی در ایران و مراکز تخصصی موسیقی در ایتالیا و همچنین ارکستر جوانان جهان، با نظارت و هدایت دفتر موسیقی، برنامه‌ای بلندمدت با تأکید بر جنبه‌های آموزشی، طراحی و اجرا شود.

فرزاد طالبی به روابط عمومی بنیاد رودکی گفت: در سال گذشته موضوع انجام پروژه مشترک بین نوازندگان ایرانی و ارکستر جوانان جهان از طریق سفارت جمهوری اسلامی در ایتالیا و رایزن فرهنگی آن سفارت به دفتر موسیقی ارجاع شد. پس از آن، دفتر موسیقی طی برگزاری چند جلسه کارشناسی به‌منظور بررسی ابعاد و مختصات این پروژه، موضوع را برای اجرا به بنیاد رودکی اعلام کرد.

او ادامه داد: در این میان، مکاتبات متعددی که در سطح کارشناسی بین طرفین انجام شد و ماحصل آن دعوت از ۱۲ نفر از اعضای ارکسترهای ملی و سمفونیک برای حضور در کارگاه‌های تخصصی و مسترکلاس به ایتالیا که در اردیبهشت‌ماه امسال اتفاق افتاد و متعاقب آن ارکستر جوانان جهان شامل نوازندگان ۱۰ کشور جهان برای شرکت در کارگروه‌های آموزشی – تخصصی و در نهایت اجرا با رهبران ایرانی و رهبر ایتالیایی به ایران آمدند.

وی درباره این‌که چقدر حضور و ادغام این ارکستر در افزایش رشد کیفی سمفونیک تهران و نوازندگان آن می‌تواند موثر باشد؟ گفت: قاعدتا هرچه سطح فنی و تخصصی نوازندگان ارکستر، بویژه جوانانی که در ارکسترها مشغول فعالیت هستند، بالاتر رود، سطح کیفی ارکستر نیز بهبود پیدا می‌کند و به‌دنبال آن ارکسترها اجراهای با کیفیت‌تری نسبت به گذشته خواهد داشت و در نهایت می‌تواند در سطح بین‌المللی به رقابت بپردازد.

او همچنین اظهار کرد: اگر از این نوع همکاری و فعالیت مشترک بتوانیم به الگوی مناسب و درخور موسیقی کشور دست یابیم، این نمونه موفق در رابطه با سایر کشورها نیز می‌تواند به کار گرفته شود.

~.~.~.~.~.~.~.~.~

با حضور معاون امور تعاون و مدیر و دبیر جشنواره و گروه داوران و عکاسان، از ۴۰ نفر از عکاسان، فعالان و حامیان و برگزیدگان در مراسم اختتامیه جشنواره عکس و پوستر تعاون تقدیر شد.
در این مراسم که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، مهندس سیدحمید کلانتری – معاون امور تعاون -، دکتر پیمان باباخانلو – مدیرکل دفتر توسعه تعاون -، دکتر علی‌رضا ناطقی – مدیرکل تعاونی‌های خدماتی – و دکتر حمدالله رستمی – مدیر جشنواره و مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و تحقیقات تعاونی‌ها – از طرف وزارتخانه حضور یافتند.

در آغاز مراسم، به گرامیداشت مناسبت روز خبرنگار پرداخته شد و با پخش نماهنگی از انتشار فراخوان در خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها، با وجود جامعه آماری تدوین‌شده و ارزیابی‌ها و سنجش‌های به‌عمل آمده در دبیرخانه، از سرویس‌های فعال و پشتیبانی صحیح و حرفه‌ای خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و روزنامه‌ها تقدیر به عمل آمد. در این بخش، از رسانه‌هایی مانند خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرگزاری مهر، خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری فارس، خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، پایگاه اطلاع‌رسانی عصر ایران، روزنامه افکار، پایگاه خبری دوربین، به مدیرت احسان رافتی و پایگاه عکاسی از ایران به مدیریت هانیه دخت جباری با ارائه لوح و هدیه تقدیر شد.

در ادامه، دکتر حمدالله رستمی – مدیر جشنواره – به بیان نقش رسانه عکس و تأثیر دوربین عکاسی در تربیت فرهنگی جامعه و ترویج فرهنگ تعاون و تأثیر آن در روح جامعه پرداخت.

مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و تحقیقات تعاونی‌ها، به نقش نافذ ارتباطات در توسعه فرهنگ تعاون هم اشاره کرد و گفت: عکس مستند، رسانه‌ای باورپذیر است و امروزه نقش رسانه‌ها در تقویت باور جامعه به‌عنوان کلیدی راهگشا و موثر در اقتصاد و تولید و خدمات تعاونی‌ها، در تمام جوانب را نمی‌توان نادیده انگاشت.

در بخش بعدی، نماهنگی از حضور عکاسان استان‌های مختلف در تور عکاسی از شرکت تعاونی‌های برتر نمایش داده شد و در ادامه مهندس سیدحمید کلانتری با حضور در جایگاه به رابطه متقابل هنر، جامعه و توسعه اشاره کرد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر نقش تعاون به‌عنوان یک کلید راهگشا در امر اقتصاد و اشتغال، گفت: ما موظف هستیم فرهنگ تعاون را در جامعه گسترش دهیم، چراکه تعاون تنها امکان شفای امراض و دردهای اجتماعی و اقتصادی است. امکان هم‌افزایی در تعاون یک تعریف خارج از باور است. همه‌جا یک با یک برابر با دو است، ولی در تعاون یک به‌علاوه یک، بهروری و بازدهی بیشتری از یک نتیجه منطقی و ریاضی‌گونه دارد.
کلانتری به هفت راهبرد تعاون هم اشاره‌ای کرد و ترویج را بعد از آموزش، تعیین‌کننده دانست و یادآوری کرد: با گسترش فرهنگ تعاون و رسیدن به ارزش‌های متعالی تعاون شاهد موفقیت‌های بیشتری در عرصه تولید و ارایه خدمات از سوی شرکت‌های تعاونی‌ها خواهیم بود و در این مسیر باید از زبان هنر و ابزار رسانه‌ای نافذ مثل عکس و عکاسی یاری گرفت. هنرهایی مانند کاریکاتور، پوستر، نمایش، شعر، سینما هر یک ظرفیتی دارند و ما امیدواریم این جشنواره توجهی را در ذهن و نگاه عکاسان ایجاد کند و به‌عنوان ناجی یک کشور به این موضوع توجه جدی‌تری شود.

پایان کلام معاون وزیر تعاون، آغازگر تقدیر از سه شرکت تعاونی بود که بین سایر شرکت‌ها در مسیر برگزاری با میزبانی و پذیرش عکاسان، همکاری شایسته‌ای را در جهت ثبت و مستندسازی فعالیت خط تولید و خدمات کارگری خود داشتند.
در این بخش، از مهندس محسن فهیمی‌پور مدیرعامل شرکت تعاونی نویدکاران، محصولات غذایی برتر در استان تهران، صدیقه پاک‌نژاد شرکت تعاونی داروهای گیاهی مهداروی طوبی در استان البرز و حبیب‌الله موسی‌پور رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی ماهیگیران پره خرم در استان مازندران تقدیر شد. این تقدیر در حالی صورت گرفت که توسط نماینده شرکت تعاونی نویدکاران، دو عکاس (مهری راست‌قدم و مریم خداوردی) که عکس آن‌ها در خط تولید و بسته‌بندی که به نمایشگاه راه یافته بود، با اهدای سکه طلای ممهور به نشان شرکت تعاونی نویدکاران، مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند.

سپس با دعوت از داوران این جشنواره یعنی منصوره معتمدی، مهناز نورالهی فرد، محمدرضا بهشتی منفرد، محمد نیک‌عهد، کاوس صادقلو و جواد گلزار خرم، از آن‌ها با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

پس از خواندن پیام دکتر مهناز مظاهری – معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست -، معرفی برگزیدگان در دستور کار مجری برنامه قرار گرفت.
نماهنگ‌های مربوط به بخش پوستر و عکس نمایش داده شد و طراحان و عکاسان برگزیده با عناوین: نگاه ویژه، تقدیرشدگان و شایسته سپاس با حضور در جایگاه، مدال و الواح و جوایز نقدی‌شان را دریافت کردند.

در این بخش از طرح و ایده در اجرای پوستر توسط رضا نبی‌پور (از خراسان رضوی) و سحر جعفری (از تهران) با اهدای لوح و کارت اعتباری تقدیر به عمل آمد. همچنین از فاطمه سادات حجازی و جواد علی‌پور (از مازندران) با عنوان نگاه ویژه با اهدای لوح و کارت اعتباری ۱۰ میلیون ریالی، شاهو کریمیان (از کردستان)، مهرناز محمدی، مونا مویدتهرانی، فاتح شافعی و محمود صادقی (از بوشهر) با عنوان تقدیرشدگان با اهدای لوح و کارت اعتباری دومیلیون و ۵۰۰هزار ریالی و هادی دهقانپور (از سبزوار) و مجتبی محسنی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

در این مراسم عکاسانی مانند منوچهر یگانه‌دوست، حبیب‌الله تاجیک، هنگامه گلستان، افشین بختیار، محمد نوروزی، مژگان طریقی، محمدرضا بهشتی منفرد، کاوس صادقلو، منصوره معتمدی، مهناز نورالهی فرد، محمد کیانی، داود کهن ترابی، محمدرضا زارع، یدالله عبدی و احمدرضا کریمی حضور داشتند.
مهدی سروری، مسؤولیت دبیری جشنواره ادواری عکس و پوستر تعاون را عهده‌دار بود و دبیرخانه این جشنواره در دفتر رسانه پایگاه عکس چیلیک مستقر بود.

حافظ ناظری در جریان اجرای کنسرت «ناگفته» در برج میلاد تهران از تهیه فیلمی از این اجراها خبر داد.