برنامه «ایران» هیسپان تی وی که در بین مخاطبان اسپانیایی زبان خود بینندگان زیادی دارد، این هفته سری به گیلان زده و «پنیر سیاهمزگی» که طرفداران فراوانی در بین گردشگران دارد را معرفی کرده است.
به گزارش تیتر هنر، برنامه «ایران» این شبکه هر هفته با نمایش زیبایی های طبیعی و مناظر بی نظیر گردشگری، غذاهای سنتی آن منطقه و آداب و رسوم مردمان آن،مخاطبان برنامه خود را با طبیعت و فرهنگ ایرانیان آشنا می کند.
در برنامه این هفته «ایران»، شیما کاظمی با سفر به گیلان و معرفی یکی از خوراکی های لبنی آن، مخاطبان برنامه را این بار با یکی از سوغاتی های این منطقه آشنا کرده است. پنیر «سیاهمزگی» پنیری محلی با درصد چربی بالاست که در روستاهای شهرستان شفت از توابع گیلان به ویژه روستای سیاهمزگی- نام پنیر برگرفته از نام روستا است- تولید می شود. بهره برداری از این پنیر از شهریور شروع می شود. هرچند قبل از ماه شهریور نیز دامداران پنیر بی نمک تولید می کنند که طرفداران زیادی ندارد اما در واقع اصلی ترین زمان پنیر شور ۶ ماه دوم سال است.
علی گودرزی در قسمت دوم برنامه به «خوانسار» اصفهان سفر کرده تا بینندگان را با طبیعت این شهرستان بیشتر آشنا کند. سرچشمه خوانسار یا پارک سرچشمه یکی از مراکز مهم گردشگری خوانسار است. وجود جنگل انبوه از درختان مختلف در دامنه کوه و جایگاهها و سکوهایی که برای استراحت مسافران در نظر گرفته شدهاست، باعث شده که سرچشمه در طول سال و در فصلهای مختلف پذیرای گردشگران از شهرهای مختلف ایران باشد.
برنامه «ایران» هیسپان تی وی هر هفته دوشنبه ها ساعت 20:30 به وقت تهران از شبکه اسپانیایی زبان هیسپان تی وی پخش و سه شنبه ساعت 4:30 و چهارشنبه ساعت 10:30 به وقت تهران بازپخش خواهد شد.