بازیگران «تنگه ابوقریب»، از حضور در این فیلم به عنوان تجربهای متقاوت یاد کردند و بهرام توکلی فضای فیلم خود را مدیون مستندهای جنگی دانست.
در آغاز این نشست، بهرام توکلی درباره شباهت فضای «تنگه ابوقریب» با آثار جنگی سینمای جهان گفت: «بزرگترین منبع ما برای بازسازی صحنههای جنگی، مستندهایی بود که در دسترس است. اگرچه دیدن فیلمهای روز سینمای دنیا بر ذهن هر کارگردانی تأثیرگذار است اما من تلاش کردم تا فضای بومی جنگمان حفظ شود.»
جواد عزتی از بازیگران فیلم نیز درباره تجربه حضورش در «تنگه ابوقریب» توضیح داد: «این فیلم از آن دسته فیلمها بود که دوست داشتم خودم بازیگر آن نباشم و فیلم را ببینم و زار بزنم. این فیلم درمورد ماجرایی است که در تاریخ دفاع مقدس ما گم شده است.»
در ادامه، حمیدرضا آذرنگ گفت: «در این فیلم یک نظم فوقالعاده وجود داشت. در پایان کار گریم هر یک از ما، سه ساعت و نیم طول میکشید. این کار به شدت سخت بود.»
امیر جدیدی هم در باره نقش خود در این فیلم گفت: «ما با آقای توکلی در ابتدای فیلم به یک توافق رسیدیم و حرف زدیم و بعد از آن، فقط باید میجنگیدم. این کار فقط برایم بازیگری نبود و من بابتش جنگیدم.»
در همین راستا، مهدی پاکدل هم ادامه داد: «دیروز در اکران مردمی فیلم «تنگه ابوقریب» دختر خانمی که متولد سال هشتاد بود به من گفت که بعد از دیدن این فیلم، دفاع مقدس را به عنوان بخشی از هویت ملیاش پذیرفته است. فکر میکنم این هدف اصلی فیلم بود. کار من هم در این فیلم خیلی عجیب بود و واقعا یک کار بازیگری نبود، بلکه حقیقتا خود جنگ بود.»
در پایان این نشست، سعید ملکان در درباره بودجه «تنگه ابوقریب» توضیح داد: «بودجه این فیلم اندکی بیش از پنج میلیارد بود.»