به گزارش تیتر هنر عبدالحسین برزیده نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص آخرین فعالیت هنری خود گفت: فیلمنامه سیاسی اجتماعی که جنبه سیاسی آن بارزتر است با نام “ستاک” را در مرحلهبازنویسی دارم و در صورت تامین شرایط مالی در سال 97 تولید آن را شروع می کنم.
وی در خصوص موضوع این فیلم ادامه داد: موضوع فیلم سینمایی “ستاک” درباره یک فعال سیاسیاست که از مسائل سیاسی خسته شده و با توجه به رشته تحصیلی اش که کشاورزی است به مزرعه ای در شهرستان تغییر سکونت می دهد و به دنبال زندگی در آرامش است اما درگیر ماجراهایی با پسرش و اتفاقات دیگر می شود.
برزیده به دو وجهی بودن سینما اشاره و تصریح کرد: جشنواره فیلم فجر دو وجه دارد. یک وجه اجرایی که هدف آن برگزاری یک جشن بزرگ سینمایی است که هرسال برگزار می شود. در طول این مدت همیشه کم و کاستی هایی اعم از کیفیت سالن ها، امکانات پخش فیلم و مسائل مربوط بهداوری در کنار شکل برگزاری وجود داشته است، و وجه دوم فیلم های حاضر در جشنواره هستند که رونق اصلی جشنواره کیفیت فیلم ها است یعنی اگر فیلم ها خوب باشند مخاطبان با وجود اشکالات در بحث اجرایی استقبال کرده و رضایت دارند.
وی ادامه داد: اگر فیلم ها ضعیف باشند مهم نیست که فیلمساز آن چه کسی است چون گاهیفیلمسازان شناخته شده و صاحب نام نیز آثاری می سازند که با اقبال عمومی روبرو نمی شود و به همین خاطر با شکست مواجه خواهد شد.
وی در خصوص تاثیر استقبال عمومی بر درجه بندی خوب بودن یا نبودن یک فیلم سینمایی خاطرنشان کرد: نبود اقبال عمومی از یک فیلم به معنای بد بودن آن نیست اما مخاطب فیلم را نمی پسندد در نتیجه هر دو وجهی که به آن اشاره کردم در روزهای برگزاری و نمایش فیلمها در جشنواره فیلم فجر سی و ششم مشخص می شود و نمی توان این دوره را پیشاپیش قضاوت کرد.