به گزارش هفت هنر، نازلی بخشایش در این اجرا شهرداد روحانی را با ساز هارپ همراهی کرد و این در حالی بود که آرش اسلامی و صابر جعفری با سازهای کوبهای با پیانو و هارپ همنوا شدند.
یک کویینتت زهی نیز با هنرنمایی امیر باورچی، آوا شادمانی (ویلن)، محمدحسین غریبی (ویولنسل)، دانیال جورابچی (آلتو) و هادی اسماعیلی (کنترباس) روی سن قرار گرفتند و مخاطبانشان را میهمان قطعاتی از موسیقی کلاسیک کردند.
روحانی اجرایش را با قطعه “سرزمین مادری” آغاز کرد و درباره این قطعه توضیح داد: قطعه “سرزمین مادری” را در زمان هشت سال جنگ تحمیلی ساختم، آن هم به یاد انسانهای والایی که با فداکاریهایشان باعث شدند، حتی یک وجب از خاک عزیز کشورمان را از دست ندهیم.
او سپس قطعهی “پروانه” را نواخت و اجرای قطعه “مادر” نیز با استقبال حاضران همراه شد. یکی دیگر از قطعات اجرایی این کنسرت که شامگاه 26 مردادماه برگزار شد، قطعه “میدان آزادی” بود که جزو آثار مطرح این آهنگساز محسوب میشود.
روحانی درباره این قطعه نیز اظهار کرد: میدان آزادی یکی از مناطق تاریخی مهم محسوب میشود که در آن، اتفاقات تاریخی زیادی رخ داده است.
روحانی که این فستیوال را به اجرای آثار شناختهشده خودش اختصاص داد، پس از اجرای قطعات “قصه باران” و “بادبادک”، قطعهی “مهتاب” را برای اولین بار در فضای باز و زیر نور مهتاب اجرا کرد. خودش نیز دراینباره گفت: اولین بار است که این قطعه را زیر نور مهتاب و در کشورم اجرا میکنم. فکر میکنم این یک اتفاق خوب است.
رهبر ارکستر سمفونیک تهران بخش دیگری از اجرایش را به تکنوازی پیانو اختصاص داد.
تنفسی 15 دقیقهای مقدمهای بود که روحانی و اعضای گروهش قطعات پرمخاطب این آهنگساز را مثل “عذرا”، “زیبایی عشق”، “صدایی در شب” و “رقص بهار” اجرا کنند.
او در این کنسرت قطعه “ابدیت” را نیز اجرا کرد که آن را برای مرگ پدرش و در مدتزمان بسیار کوتاهی ساخته است. او پس از اجرای این قطعه گفت: “ابدیت” را به پدرم رضا روحانی تقدیم میکنم.
اجرای قطعه “بر فراز آسمانها” با تکنوازی با پیانو بخش دیگری از این اجرا بود که روحانی دربارهاش گفت: این قطعه را در ۱۸ سالگی نوشتم و بعدها این اثر برای فیلمی به همین نام استفاده شد.
شهرداد روحانی قطعه “اصفهان” را نیز به عنوان آخرین قطعه اجرا کرد، اما پس از تشویقهای پیاپی مخاطبان قطعهی “میدان آزادی” به عنوان قطعه بیز برنامه اجرا شد.